Trainingen

Trainingen van Brain Box zijn praktijkgericht en altijd afgestemd op
jouw persoonlijke situatie en leerdoelen.

mediatraining

Mediatraining

Een echte doe-training, intensief en effectief. Gegeven door ervaren journalisten die aan de slag gaan met jouw organisatie- en persoonlijke leerdoelen.

mediatraining boegbeelden

Training boegbeelden

Zo geef je glans aan het verhaal van jouw organisatie. Je leert de kernboodschap authentiek en optimaal over te brengen.

Mediatraining 'omgaan met de media'

Workshop 'Omgaan met de media'

Deze workshop is geschikt voor meerdere deelnemers. Alle onderwerpen en modules van een mediatraining komen aan de orde.

Open inschrijving mediatraining

Open inschrijving mediatraining

Een allround mediatraining voor iedereen die met de media te maken heeft of kan krijgen, met deelnemers uit verschillende organisaties.

Mediatraining Social media en vloggen

Social media en vloggen

Tijdens deze eendaagse training leer je effectief en met doelgroepfocus gebruik te maken van social media.

Presentatietraining

Presentatietraining

Hoe ga je om met plankenkoorts? Hoe reageer je ontspannen en met zelfverzekerdheid op vragen uit de zaal? Succesvol en effectief presenteren kun je leren.

Mediatraining Pitchen met succes

Pitchen met succes

Jouw bedrijf is natuurlijk de ideale leverancier! Maar draag je dat ook in jouw presentatie goed uit? Leer tijdens deze pitchtraining hoe je de opdracht met flair binnenhaalt.

Mediacoaching communicatieadviseurs

Mediacoaching communicatieadviseurs & woordvoerders

Je leert om te gaan met (overval)journalisten en regie te houden in een gesprek. Het verhaal van jouw organisatie leer je kort en bondig optimaal over te brengen.

Praktijkgerichte mediatrainingen

Hoe doe je kort en bondig je verhaal? En hoe blijf je authentiek? In de trainingen van Brain Box leer je onafhankelijker te zijn van de vragen en meer de regie te nemen. Je boodschap wordt zo duidelijker, spreekt meer aan en wint aan effectiviteit.

Leren door te doen

Onze mediatrainingen zijn echte dóe-trainingen. Je staat direct voor de camera. Doen, terugkijken, analyseren en wéér doen. Je oefent met allerlei soorten interviews. Het snelle gesprek aan de telefoon, het korte interview voor de camera en het achtergrondverhaal voor in de krant. De trainingen worden helemaal afgestemd op jouw organisatie en jouw specifieke leerdoelen.

Trainers met jaren ervaring

Al onze trainers hebben hun sporen verdiend in de media, als journalist, presentator, woordvoerder of communicatieadviseur.

Voor wie zijn de mediatrainingen bedoeld?

Een mediatraining is essentieel voor iedereen die te maken heeft met de media, ongeacht zijn of haar ervaring. Van woordvoerder tot technisch specialist of CEO.

Aanvangsniveau en studiebelasting

Voor het volgen van een training bij Brain Box is geen specifiek aanvangsniveau vereist. Naast de training is er geen zelfstudie belasting 4 a 5 dagen voor aanvang van de training ontvangt de deelnemer een vragenformulier met betrekking tot specifieke onderwerpen en persoonlijke leerdoelen. Het invullen neemt ca. 20 minuten in beslag. 

De beste faciliteiten

De mediatrainingen worden in onze eigen professionele tv-studio’s met lesruimtes gegeven. Maar we kunnen ook trainingen organiseren op locatie, bijvoorbeeld bij jouw bedrijf.

 

Heb je interesse in de trainingen van Brain Box?

Wil je meer weten over onze mediatrainingen?
Bel voor meer informatie +31 35 628 1870 of vraag een offerte aan.

Scroll naar top

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.