Brain Box

De trainingen en coachingsessies van Brain Box sluiten altijd naadloos aan bij jouw specifieke wensen, jouw persoonlijke leerdoelen en de (communicatie)doelen van jouw organisatie.

Brain Box Hilversum

Brain Box, opgericht in 1989, is het grootste opleidingsinstituut op het gebied van media- en presentatietrainingen in Nederland. 

De organisatie wordt geleid door twee partners: Barbara van Baarsel en Frank Zuurveld. Barbara komt uit het journalistieke/communicatieve vak, terwijl Frank een corporate business achtergrond heeft. Voormalig eigenaar Klaas-Pieter Rieksen treedt op als adviseur van de directie. Daarnaast is Deborah Vastenburg in dienst bij Brain Box als locatie- en relatiemanager. 

De kantoren, lesruimtes en studio’s zijn gevestigd in Hilversum. In het hart van de Mediastad op het terrein van de wereldberoemde Wisseloord Studio’s.

Brain Box geeft ook trainingen op locatie (in zowel binnen- als buitenland), zoals bij jou op kantoor of bijvoorbeeld in de raadszaal om de hele gemeenteraad te trainen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Je kunt ons 24/7 bereiken 035 – 628 18 70

Scroll naar top

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.