Eigen TV Studio's

Brain Box beschikt over een trainingslocatie in Hilversum, op het terrein van
de wereldberoemde Wisseloord Studio’s.

Locatie en faciliteiten

Wisseloord Studios

Brain Box beschikt over een eigen trainingslocatie in Hilversum, op het terrein van de wereldberoemde Wisseloord Studio’s. In onze eigen tv-studio’s en lesruimtes kunnen we het trainen van levensechte media-optredens en presentaties faciliteren. 

Wil je meer weten over onze faciliteiten of onze trainingen 
Bel 035 628 1870 voor meer informatie of maak gebruik van ons contactformulier.

Wisseloord Studio's

Faciliteiten

Studio’s
Onze studio’s zijn uitgerust met HD-camera’s, microfoons en spotlights. Hier kun je ook oefenen met zogenaamde ‘interviews op afstand’ (zoals bijvoorbeeld bij RTL Z). Onze grote lesruimte is ideaal als je met een grotere groep een training of workshop wilt volgen.

Leslokalen
Iedere studio is gekoppeld aan een leslokaal, waar je de opnames live kunt volgen en interviews en presentaties kunt terugkijken.

All inclusive
Al onze prijzen zijn inclusief onze shuttle service vanaf Station Hilversum, benodigd lesmateriaal, verse koffie/thee, frisdranken, luxe lunch in het Restaurant Wisseloord of desgewenst een lunch via onze cateraar. De kosten van de trainingen zijn vrijgesteld van btw.

 

Lunch
Lunchen doe je op nog geen 5 minuten lopen van onze studio’s, in Restaurant De Muze. Ook bij een training van een halve dag verzorgt onze cateraar gratis een luxe lunch, indien gewenst vegetarisch of glutenvrij.

Training op locatie
Met onze locatiesets (camera, monitor, laptop en geluid) kunnen de Brain Box-trainers trainingen geven op elke gewenste locatie. In binnen- én buitenland.

Online
Als er haast geboden is en er geen tijd of mogelijkheid is om naar onze Hilversum te komen, dan is een onlinetraining een passend alternatief. Met één of meerdere deelnemers volg je in enkele uren een media- of presentatietraining via bijvoorbeeld Teams, Webex of Zoom.

Virtuele tour door onze trainingslocatie

Scroll naar top

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.