Zabeth van Veen

IMAGO-EXPERT

In onze wereld van pijlsnelle media kan een zorgvuldig opgebouwd imago binnen luttele momenten gemaakt dan wel gekraakt worden. Zabeth van Veen is imago-expert en gespecialiseerd in media-advies voor professionals die te maken krijgen met zowel positieve als negatieve publiciteit.

Om die reden is Zabeth zelf ook een veelgevraagde gast in de media. In nieuwsuitzendingen, kranten en informatieve programma’s laat zij regelmatig haar licht schijnen op zaken en mensen aangaande reputatie, imago, imagoschade en het repareren ervan. Zabeth is  gecertificeerd coach & specialist in authentic personal branding en imago.

Als imagedeskundige richt zij zich op het totale beeld: lichaamshouding, attitude, uiterlijk en de impact van eigen gedrag. Dit bepaalt de perceptie van anderen, zowel op de werkvloer als ‘buiten’. Zabeth maakt het onbewuste bewust met behulp van wetenschappelijke benaderingen en maakt het geleerde toepasbaar met praktische tips.

Ze biedt verhelderende inzichten, inspiratie en concrete feedback. Uiteraard altijd in een veilige omgeving.

“Zelfinzicht leidt tot zelfvertrouwen. Dat zelfvertrouwen zorgt voor zichtbaarheid en zelfregie. Het is een van de grootste cadeaus die een mens zichzelf kan geven.”

Heb je interesse in een training van Zabeth van Veen?

Neem contact op per e-mail, via 035 628 1870 of vraag direct online informatie of een offerte aan via ons aanvraagformulier.

‹ Terug naar overzicht van mediatrainers

Zabeth Van Veen
Scroll naar top

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.