Mediatraining

Een verkeerd antwoord, een ondoordachte uitspraak: ze kunnen de goede reputatie van een organisatie in één klap om zeep helpen. Voor veel organisaties is mediatraining daarom geen luxe, maar noodzaak.

In deze allround mediatraining leer je onafhankelijker te zijn van de vragen en zelf de regie te nemen. Je boodschap wordt duidelijker en spreekt meer aan. Deze training wordt volledig afgestemd op jouw organisatie en jouw rol, met realistische praktijksituaties. Volg de training met een team van maximaal 6 personen, of kies voor een intensieve training met 1 of 2 personen.

Heb je interesse in een mediatraining?
Bel 035 628 1870 voor meer informatie, of

mediatraining
mediatraining

Modules Mediatraining

Onze mediatrainingen zijn volledig verzorgd, inclusief lunch, naslagwerk en lesmateriaal en shuttleservice vanaf station Hilversum.

Maatwerk doe-trainingen

Brain Box is ruim 30 actief, en marktleider in mediatrainingen. De mediatrainingen van Brain Box zijn altijd maatwerk en praktijkgericht. Hoe kleiner de groep, des te meer gelegenheid om de diepte in te gaan, individueel te oefenen en te analyseren.

Je hebt de keuze uit een groot aantal trainers. Onze mediatrainers helpen je bij het formuleren en communiceren van effectieve kernboodschappen. Je leert door te doen. De oefeningen worden opgenomen, teruggekeken en geanalyseerd.

We geven de mediatrainingen in onze eigen tv-studio’s met leslokalen in Hilversum. Daarnaast verzorgen we ook trainingen op locatie.

< Ga naar het overzicht van mediatrainingen

mediatraining

Heb je interesse in de trainingen van Brain Box?

Wil je meer weten over onze mediatrainingen?
Bel voor meer informatie +31 35 628 1870 of vraag een offerte aan.

Scroll naar top

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.