Training social media en vloggen

Social media bieden fantastische kansen om je product of organisatie aan een breed publiek te presenteren. Toch leveren ze menig bedrijf ook kopzorgen op. 

Tijdens deze eendaagse training leer je effectief gebruik te maken van de sociale media. Je oefent met verschillende kanalen. In tekst en in (bewegend) beeld. De training kan worden gevolgd in kleine groepen of als workshop voor maximaal 25 deelnemers.

Heb je interesse in de training social media en vloggen?
Bel 035 628 1870 voor meer informatie, of

zakelijk vloggen
training social media

De ochtend: Training social media

In de ochtend komen de sociale mediakanalen aan de orde. Wat onderscheidt LinkedIn van Facebook? Voor welke doelgroep is Twitter het meest geschikt? Wat kun je met Instagram? 

We behandelen succesvolle voorbeelden en de belangrijkste do’s en dont’s. Je krijgt inzicht in de laatste ontwikkelingen en je leert op een eenvoudige manier je social media te beheren. 

We maken ook een Social Media Quickscan. We bekijken jouw aanwezigheid op social media, geven je feedback en eventueel verbeter tips. Eventueel gaan we ook in op de richtlijnen voor social media van jouw organisatie.

De middag: Vlogtraining - zakelijk vloggen

Bewegend beeld maakt steeds meer onderdeel uit van social media. Videoblogs zijn een persoonlijke en aansprekende manier van communiceren. 

Maar hoe pak je dat aan? Hoe kom je over? Wat is je boodschap en tegen wie praat je eigenlijk? Wij leren je vlogs te maken die staan als een huis. Gewoon met je eigen smartphone!

Modules

Mediatraining Social media en vloggen

Heb je interesse in de trainingen van Brain Box?

Wil je meer weten over onze mediatrainingen?
Bel voor meer informatie +31 35 628 1870 of vraag een offerte aan.

Scroll naar top

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.