Training woordvoering boegbeelden

Een boegbeeld of ambassadeur kan vol passie en met kennis van zaken over zijn of haar onderneming of organisatie praten.

Na deze training kan je de organisatie nóg beter vertegenwoordigen. Of het nu gaat om een Facebook-post, een speech, interview of tijdens een netwerkbijeenkomst.

Wil je meer weten over de training voor boegbeelden en ambassadeurs?
Bel 035 628 1870 voor meer informatie, of

mediatraining boegbeelden
pitchen

Modules training woordvoering

Deze training is een echte doe-training, intensief en persoonsgericht. Met drie belangrijke componenten:

Op zoek naar een pakkende kernboodschap?

Voorafgaand aan de training onderzoeken we wat jouw leerdoelen zijn. Daarnaast krijg je een inhoudelijke voorbereidingsopdracht. Zo vatten we de koe direct bij de horens. Hoe stel jij jezelf voor? Hoe omschrijf je jouw organisatie? Welk beeld geef je de ontvanger?

In de training komen de structuur en helderheid van de belangrijkste boodschappen aan bod. Wij helpen je zoeken naar juist die vorm en inhoud, waarmee jouw overtuigingskracht toeneemt. In subgroepen werk je samen aan de formulering van de kernboodschap en het anticiperen op (kritische) vragen.

Na de training beschik je over kernboodschappen die je direct in de praktijk kunt toepassen, bijvoorbeeld op Twitter. Op verzoek kan een Social Media Scan onderdeel van deze training zijn. Hierbij beoordelen en optimaliseren we bijvoorbeeld je LinkedIn-profiel.

Heb je interesse in de training woordvoering boegbeelden van Brain Box?

Wil je meer weten over onze mediatrainingen?
Bel voor meer informatie +31 35 628 1870 of vraag een offerte aan.

Scroll naar top

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.